skip to Main Content
Sfantul Dumitru Nr.7, Com. Sanpetru, Jud. Brasov 0730 354 076 contact@meseriasinstalator.ro

ECHIPA PROFESIONALA

Oferim servicii complete in amenajari interioare, instalatii termice, electrice, sanitare si reparatii diverse.

Prestari servicii profesionale in Brasov si imprejurimi:

Predeal, Cristian, Rasnov, Zarnesti, Ghimbav, Codlea, Stupini, Sanpetru, Bod, Harman, Prejmer, Podul Olt.

Amenajari Interioare

Amenajari interioare

Lucrarile de amenajari interioare iresprosabile se realizeaza cu ajutorul unor echipe de meseriasi profesionisti. Echipa Kirila Lucipa ofera servicii complete pentru lucrarile pe care doriti sa le efectuati: zugravire interior si exterior, montare pardoseli, aplicare gresie si faianta.

Instalatii Diverse

Instalatii diverse

Oferim o gama larga de servicii: instalatii sanitare, termice si electrice civile, lucrari esentiale pentru un stil de viata lipsit de griji. Montarea corecta a diverselor instalatii implica serviciile unor profesionisti in domeniu, pentru ca dumneavoastra sa nu aveti nicio grija dupa terminarea lucrarilor.

Reparatii Diverse

Reparatii diverse

O locuinta are nevoie periodic de imbunatatiri, renovari si schimbari pentru a ramane un spatiu armonios. De aceea, specialistii recomanda retusarea constanta a spatiilor in care ne desfasuram activitatea, pentru a reduce costurile suplimentare pentru lucrari ample de reparatie.

DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 10 ani, echipa Kirila Lucipa ofera servicii ireprosabile pentru o varietate de lucrari: tot ce tine de amenajari interioare, efectuarea instalatiilor termice, electrice si sanitare, la preturi competitive. Orice proiect aveti in plan, echipa noastra este gata sa va ajute! Constatam impreuna lucrarile de care aveti nevoie, alcatuim o strategie pentru inceperea lucrarilor, rezultatele fiind intotdeauna calitative.

1
2
3
4
5
6
7
8

OFERTE AVANTAJOASE PENTRU ORICE TIP DE LUCRARE!

Peste 10 ani de experienta in domeniu.
Sute de lucrari efectuate cu promptitudine, seriozitate si calitate.

CONTACT

CLIENTII NOSTRI NE RECOMANDA!

Servicii de calitate, informarea evolutiei lucrarilor de renovare si finalizarea acestora la timpul aproximat in momentul constatarii. Recomand cu caldura pentru amenajari interioare, dar si pentru celelalte servicii oferite.

O echipa tanara, muncitoare si ambitioasa: lucrarile de renovare a bailor si bucatariei s-au desfasurat rapid, curat si fara probleme ulterioare, aspect care cred ca este cel mai important.

O colaborare de exceptie, servicii fara cusur si meseriasi priceputi. Preturi corecte si accesibile, seriozitate si mult profesionalism. Am sa revin cu incredere pentru viitoare lucrari!

Back To Top